Partneriperjantai kutsuu vierailulle Liike- ja Yrityskeskus Koriin

12.5.2023 09:00

Korin liike- ja yrityskeskus

Partneriperjantai on LADECin uusi tapahtumasarja, jonka tapahtumissa Lahden seudulla sijaitsevat yritykset voivat kukin vuorollaan avata ovensa muiden alueen yritysten edustajille ja esitellä muutaman tunnin ajan toimintaansa, mm. tehdasta, tiloja, tuotteita ja palveluita.

Vierailuun osallistujille tapahtumat avaavat mahdollisuuden tavata isäntäyrityksen henkilöstöä, vaikkapa yrityksen hankinnoista vastaavia henkilöitä. Partneriperjantai-yritysvierailuilla voi löytää uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita muista vieraana olevista yrityksistä!


Ilmoittaudu isäntäyritykseksi!

Olisiko sinun yrityksesi kiinnostunut toimimaan Partneriperjantain isäntäyrityksenä? Ota rohkeasti yhteyttä LADECin Ville Uimoseen ja ilmoittaudu isäntäyritykseksi.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

12.5.2023 09:00

Päättyy:  

12.5.2023 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Korin liike- ja yrityskeskus

Koritie 2
15540 Lahti

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

LADEC huolehtii asiakas- ja markkinointirekisteriinsä tallennettujen henkilötietojen turvallisuudesta tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tutustu LADECin tietosuojakäytäntöihin ja rekisteriselosteisiin: www.ladec.fi/tietosuoja

Ymmärrän, että ilmoittautumalla LADECin tilaisuuteen minusta tulee LADECin palveluita hyödyntävä asiakas, ja että LADEC tallentaa tässä antamani henkilö- ja yhteystiedot asiakas- ja markkinointirekisteriinsä.

Hyväksyn, että LADEC mahdollisesti luovuttaa ilmoittautuessani antamani tiedot, siinä laajuudessa kuin on tarpeen, tämän tilaisuuden muille järjestäjille tai julkisrahoitteisten hankkeiden rahoittajille. 

Lisätietoa - ota yhteyttä!

ladec_uimonen-ville_150px.png (47 KB)

Ville Uimonen
Kehityspäällikkö
+358 50 574 3222
ville.uimonen@ladec.fi