Partneriperjantai kutsuu vierailulle Liike- ja Yrityskeskus Koriin

12.5.2023 09:00

Korin liike- ja yrityskeskus

Partneriperjantai kutsuu tutustumaan aamupalan merkeissä Liike- ja Yrityskeskus Koriin Villähteelle ja kuuntelemaan HITHA Oyn johdolla lyhyet tietoiskut yrityksen tietoturvan parantamisesta ja laatustandardoinnista.


Partneriperjantai on LADECin yritysvierailuiden tapahtumasarja, jossa isäntäyritykset esittelevät toimintaansa ja osallistujilla on oiva tilaisuus tutustua toisiinsa, verkostoitua ja sopia kenties yhteistyöstä.

Toukokuussa Partneriperjantaina 12.5.2023 ovensa avaa Villähteen liike- ja yrityskeskus Kori. Aamun ensimmäisen tunnin aikana kuulemme HITHA Oyn kyberturva-asiantuntija Jiri Vidgrenin johdolla, miksi ihminen on tietoturvan tärkein lenkki (20min), jonka jälkeen laaturvan asiantuntija Piitu Vidgren opastaa dokumentoinnin kehittämisen ja ISO-standardien hyödyntämisen saloihin ja miten se tehdään järkevällä tavalla. 

Lahden kaupungin lyhyessä tietoiskussa kerrotaan työnantajalle hyödyllistä asiaa yrityspalveluseteleistä. Kuulet myös Nastolan alueen tonttitarjonnasta laajemmin ja LADECin maksuttomista sijoittumispalveluista.  

Korin opastetulla kierroksella pääset tutustumaan yrityskeskuksen historiaan, siellä toimiviin noin 30 yritykseen ja sijoittumismahdollisuuksiin. Tervetuloa siis läheltä ja kaukaa! 

Tapahtuman jälkeen on mahdollista jäädä omakustanteiselle lounaalle verkostoitumaan Korin toimijoiden ja muiden osallistujien kanssa, ja tapaamaan LADECin sijoittumisasiantuntijoita, joilta saat neuvoja uuden toimipisteen löytämiseen Korilta tai vinkkejä Lahden seudulle laajentumiseen. 

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen viimeistään 11.5. klo 16 alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.  


Ohjelma

9.00–9.10 Tervetuloasanat sekä Liike- ja yrityskeskus Korin historia
Korin yrittäjät ry:n edustaja

9.10–9.25 Lahti All Inclusive -sijoittujan palvelu ja Nastolan yritystonttimahdollisuuksia
Marian Vainiomäki, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Juha Helminen, Lahden kaupunki

9.25–9.35 Tietoisku; Lahden kaupungin yrityspalvelusetelit 2023 
Miikka Venäläinen, Lahden kaupunki

9.35–9.55 Tietoisku; Yritysten tietoturva 
Jiri Vidgren, HITHA Oy

9.55–10.10 Tauko & verkostoitumista

10.10–10.30 Tietoisku: Yritysten laatu & dokumentointi
Piitu Vidgren, HITHA Oy

10.30–11.00 Tutustumiskierros Liike- ja yrityskeskus Korin yrityksiin Korin yrittäjät ry:n edustajien johdolla

---

logot.png (55 KB)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

12.5.2023 09:00

Päättyy:  

12.5.2023 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Korin liike- ja yrityskeskus

Koritie 2
15540 Lahti

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

LADEC huolehtii asiakas- ja markkinointirekisteriinsä tallennettujen henkilötietojen turvallisuudesta tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tutustu LADECin tietosuojakäytäntöihin ja rekisteriselosteisiin: www.ladec.fi/tietosuoja

Ymmärrän, että ilmoittautumalla LADECin tilaisuuteen minusta tulee LADECin palveluita hyödyntävä asiakas, ja että LADEC tallentaa tässä antamani henkilö- ja yhteystiedot asiakas- ja markkinointirekisteriinsä.

Hyväksyn, että LADEC mahdollisesti luovuttaa ilmoittautuessani antamani tiedot, siinä laajuudessa kuin on tarpeen, tämän tilaisuuden muille järjestäjille tai julkisrahoitteisten hankkeiden rahoittajille. 

Lisätietoa - ota yhteyttä!

ladec_uimonen-ville_150px.png (47 KB)

Ville Uimonen
Kehityspäällikkö
+358 50 574 3222
ville.uimonen@ladec.fi