Ensiaskel omistajanvaihdokseen

24.5.2023 09:00

Kustaankujan toimistohotelli

Tervetuloa ottamaan ensimmäinen askel omistajanvaihdoksessa!

 

Oletko harkitsemassa yrityksesi myyntiä tai mietitkö liiketoiminnallesi jatkajaa? Vai oletko etsimässä sopivaa liiketoimintaa ostettavaksi? Nyt sinulla on mahdollista saada maksutonta, luotettavaa ja puolueetonta omistajavaihdosneuvontaa LADECin Pasi Kankaalta ja Pekka Mantilalta Asikkalassa ajanvarauksella 24.5.2023
klo 9-16 välisenä aikana. 

Pasi ja Pekka auttavat sinua löytämään juuri sinun tilanteeseesi sopivat keinot suunnitellusti omistajanvaihdoksessa etenemiseen. Pasilla ja Pekalla on kokemusta erilaisista omistajanvaihdostilanteista ja yritysneuvonnasta, joten he ovat asiantuntevat oppaat sinun yrityksesi omistajanvaihdosmatkallasi.

Voit varata Pasilta sinulle oman tunnin mittaisen ajan omistajanvaihdosneuvontaan sähköpostilla tai soittamalla:

Pasi Kangas
Liiketoimintakehittäjä
040 727 2702
pasi.kangas@ladec.fi

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Ajankohta

Alkaa:   24.5.2023 09:00
Päättyy:   24.5.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kustaankujan toimistohotelli

Kustaankuja 2
17200 Vääksy

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

LADEC huolehtii asiakas- ja markkinointirekisteriinsä tallennettujen henkilötietojen turvallisuudesta tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tutustu LADECin tietosuojakäytäntöihin ja rekisteriselosteisiin: www.ladec.fi/tietosuoja

Ymmärrän, että ilmoittautumalla LADECin tilaisuuteen minusta tulee LADECin palveluita hyödyntävä asiakas, ja että LADEC tallentaa tässä antamani henkilö- ja yhteystiedot asiakas- ja markkinointirekisteriinsä.

Hyväksyn, että LADEC mahdollisesti luovuttaa ilmoittautuessani antamani tiedot, siinä laajuudessa kuin on tarpeen, tämän tilaisuuden muille järjestäjille tai julkisrahoitteisten hankkeiden rahoittajille. 

Lisätietoa - ota yhteyttä!

ladec_kangas-pasi_150x225px.jpg (10 KB)

Pasi Kangas
Liiketoimintakehittäjä
+358 40 727 2702
pasi.kangas@ladec.fi