Yritysneuvoja tavattavissa Hollolassa

13.4.2023 13:00

Hämeenkosken Koskikartano (Kahviotilassa)

Yritysneuvontaa Hollolassa, tule juttelemaan!

 

Onko sinulla jokin yritykseesi liittyvä kysymys, joka mietityttää juuri nyt? Nyt sinulla on mahdollista saada yritysneuvontaa aikaa varaamatta Hollolan kunnassa.

LADECin Ville Uimonen on tavattavissa joka toinen kuukausi Hollolan Matkakeitaalla ja joka toinen kuukausi Hämeenkosken Koskikartanolla. Huhtikuussa Ville on tavattavissa Hämeenkosken Koskikartanolla.

Ville keskustelee mielellään kanssasi sinua askarruttavista yritykseesi liittyvistä asioista ja sparraa sinua mm. liiketoiminnan kehittämisessä, tuotekehityksessä ja rahoituksessa. Ville pähkäilee mielellään sinun kanssasi muitakin mielessä olevia asioita, tule rohkeasti paikalle!

Jos tämä tapaamisajankohta ei sovi kalenteriisi, varaathan toki toisen tapaamisajan yritysneuvojamme kanssa. Soita palvelupuhelimeemme 044 702 2700 tai chattaa osoitteessa www.ladec.fi

 

Lisätiedot:

Ville Uimonen
Kehityspäällikkö
+358 50 574 3222
ville.uimonen@ladec.fi

 

 

Ajankohta

Alkaa:  

13.4.2023 13:00

Päättyy:  

13.4.2023 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hämeenkosken Koskikartano (Kahviotilassa)

Tampereentie 636
16800 Hämeenkoski

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

LADEC huolehtii asiakas- ja markkinointirekisteriinsä tallennettujen henkilötietojen turvallisuudesta tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tutustu LADECin tietosuojakäytäntöihin ja rekisteriselosteisiin: www.ladec.fi/tietosuoja

Ymmärrän, että ilmoittautumalla LADECin tilaisuuteen minusta tulee LADECin palveluita hyödyntävä asiakas, ja että LADEC tallentaa tässä antamani henkilö- ja yhteystiedot asiakas- ja markkinointirekisteriinsä.

Hyväksyn, että LADEC mahdollisesti luovuttaa ilmoittautuessani antamani tiedot, siinä laajuudessa kuin on tarpeen, tämän tilaisuuden muille järjestäjille tai julkisrahoitteisten hankkeiden rahoittajille. 

Lisätietoa - ota yhteyttä!

ladec_uimonen-ville_150px.png (47 KB)

Ville Uimonen
Kehityspäällikkö
+358 50 574 3222
ville.uimonen@ladec.fi