Ensiaskel omistajanvaihdokseen Hartolassa

12.6.2024 09:00

Hartola

Tervetuloa ottamaan ensimmäinen askel omistajanvaihdoksessa!

 

Oletko harkitsemassa yrityksesi myyntiä tai mietitkö liiketoiminnallesi jatkajaa? Vai oletko etsimässä sopivaa liiketoimintaa ostettavaksi? Nyt sinulla on mahdollisuus saada maksutonta, luotettavaa ja puolueetonta omistajanvaihdosneuvontaa LADECin Pasi Kankaalta ja Pekka Mantilalta Hartolassa ajanvarauksella 12.6.2024 klo 9-16 välisenä aikana. 

Pasi ja Pekka auttavat sinua löytämään juuri sinun tilanteeseesi sopivat keinot suunnitelmalliseen etenemiseen omistajanvaihdoksessa. Pasilla ja Pekalla on kokemusta erilaisista omistajanvaihdostilanteista ja yritysneuvonnasta.

Voit varata tunnin mittaisen ajan omistajanvaihdosneuvontaan sähköpostilla tai soittamalla:

Pasi Kangas
Liiketoimintakehittäjä
040 727 2702
pasi.kangas@ladec.fi

 

Lämpimästi tervetuloa!

 


---

LADEC auttaa kaikissa yrittäjyyteen, yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan liittyvissä asioissa. Maksuttomat neuvontamme, tapahtumat, seminaarit sekä monipuoliset sähköiset palvelumme Sinulle tarjoaa Hartolan kunta.

 

  hartola_vaakuna_rgb.png

Ajankohta

Alkaa:   12.6.2024 09:00
Päättyy:   12.6.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hartola

Hartola

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

LADEC huolehtii asiakas- ja markkinointirekisteriinsä tallennettujen henkilötietojen turvallisuudesta tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tutustu LADECin tietosuojakäytäntöihin ja rekisteriselosteisiin: www.ladec.fi/tietosuoja

Ymmärrän, että ilmoittautumalla LADECin tilaisuuteen minusta tulee LADECin palveluita hyödyntävä asiakas, ja että LADEC tallentaa tässä antamani henkilö- ja yhteystiedot asiakas- ja markkinointirekisteriinsä.

Hyväksyn, että LADEC mahdollisesti luovuttaa ilmoittautuessani antamani tiedot, siinä laajuudessa kuin on tarpeen, tämän tilaisuuden muille järjestäjille tai julkisrahoitteisten hankkeiden rahoittajille. 

Lisätietoa - ota yhteyttä!

ladec_kangas-pasi_150x225px.jpg (10 KB)

Pasi Kangas
Liiketoimintakehittäjä
+358 40 727 2702
pasi.kangas@ladec.fi