Partneriperjantai - Raute

17.5.2024 13:00

Raute

Tervetuloa mukaan Rauten Partneriperjantaihin!

 

Partneriperjantai on LADECin yritysvierailuiden tapahtumasarja, jossa isäntäyritykset esittelevät toimintaansa ja osallistujilla on oiva tilaisuus tutustua toisiinsa, verkostoitua ja sopia mahdollisesta yhteistyöstä.

Toukokuussa 17.5. klo 13-15 ovensa avaa Raute. Rauten vieraana pääset tutustumaan viilun, vanerin ja LVL:n tuotantoteknologiaan. Iltapäivä tarjoaa kurkistuksen yrityksen liiketoimintaan, valmistukseen, tuotantoon sekä yhteistyömahdollisuuksiin. Osallistumalla pääset tapaamaan myös yrityksen johtoa ja hankinnoista vastaavia henkilöitä.

Raute lyhyesti – Making Wood Matter
Raute toimii puutuoteteollisuuden kestävän tulevaisuuden partnerina. Teknologiamme kattavat erilaiset tuotantoprosessit sekä niitä tukevat digitaaliset ja analysaattoriratkaisut teollisesti valmistetuille puutuotteille. Lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelukonseptit varaosista säännölliseen huoltoon sekä tuotannon modernisointeihin. Innovatiiviset teknologiamme, ohjelmistot ja palvelukonseptit suunnitellaan tukemaan tehokasta luonnonvarojen käyttöä asiakkaidemme tuotannossa. Raute on maailman ainoa kokonaistoimittaja, joka tarjoaa koko tehtaan kattavia teknologiaratkaisuja viilun, vanerin ja LVL:n tuotantoon. Rauten pääkonttori ja suurin tuotanto sijaitsee Lahdessa. Muut tuotantolaitoksemme ovat Kajaanissa, Vancouverissa Kanadassa, Changzhoussa Kiinassa sekä Pullmanissa Washingtonin osavaltiossa USA:ssa. Vuonna 2023 Rauten liikevaihto oli 145,4 miljoonaa euroa ja henkilöstö vuoden 2023 lopussa oli 754. Lue lisää Rautesta.

 

raute-tapahtumailmoitus.jpg

 

Yrityksille suunnattu tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen viimeistään 8.5. alla olevan ilmoittaudu -painikkeen kautta. Ilmoittautumistiedot jaetaan järjestävien tahojen kesken. Tilaisuuteen paikkoja on rajoitettu määrä (max. 40).

Ilmoittaudu pian!

---

Ilmoittaudu isäntäyritykseksi!

Olisiko sinun yrityksesi kiinnostunut toimimaan Partneriperjantain isäntäyrityksenä? Ota rohkeasti yhteyttä LADECin Ville Uimoseen ja ilmoittaudu isäntäyritykseksi.

 

raute_logo_rgb.png

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

17.5.2024 13:00

Päättyy:  

17.5.2024 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Raute

Rautetie 2
15551 Nastola

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

LADEC huolehtii asiakas- ja markkinointirekisteriinsä tallennettujen henkilötietojen turvallisuudesta tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tutustu LADECin tietosuojakäytäntöihin ja rekisteriselosteisiin: www.ladec.fi/tietosuoja

Ymmärrän, että ilmoittautumalla LADECin tilaisuuteen minusta tulee LADECin palveluita hyödyntävä asiakas, ja että LADEC tallentaa tässä antamani henkilö- ja yhteystiedot asiakas- ja markkinointirekisteriinsä.

Hyväksyn, että LADEC mahdollisesti luovuttaa ilmoittautuessani antamani tiedot, siinä laajuudessa kuin on tarpeen, tämän tilaisuuden muille järjestäjille tai julkisrahoitteisten hankkeiden rahoittajille. 

Lisätietoa - ota yhteyttä!

ladec_uimonen-ville_150px.png

Ville Uimonen
Kehityspäällikkö
+358 50 574 3222
ville.uimonen@ladec.fi