Yrittäjäaamukahvit Iitissä | Yrityskummit yrittäjän onnistumisen tukena

30.5.2023 09:00

Iitin kunnantalo

Tervetuloa Yrittäjäaamukahveille saamaan tietoa Iitin kunnan tarjoamista LADECin maksuttomista palveluista! Lisäksi pääset tutustumaan kansainvälisille matkailijoille suunnattuun uuteen visitlakelandfinland.fi-sivustoon ja DataHub-tietokantaan, josta tuotenostot visitlakelandfinland.fi sivustoille nousevat.

Ovatko Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n palvelut tuttuja entuudestaan sinulle? Autamme palvelualueemme toimivia yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa yrityksen perustamiseen, yrittäjyyteen, kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen sekä seudullemme sijoittumiseen liittyvissä asioissa. Neuvontamme on maksutonta.

Tällä kertaa aamukahvien ensimmäisessä osuudessa aiheena on yrityskummit. Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. He tarjoavat täysin maksuttomasti kokemustaan sekä osaamistaan. Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Voisiko yrityskummit olla apuna sinulle ja yrityksellesi? Tätä pohdimme aamukahvien merkeissä. 

Yrityskummien jälkeen tilaisuuden lopuksi pidetään kahden tunnin DataHub-klinikka, jossa alkuun esitellään uudet visitlakelandfinland.fi-sivustot ja kerrotaan lyhyesti DataHubista. Sen jälkeen klinikassa on tarkoitus perustaa DataHubiin matkailuyrittäjien tuotteita, joten otathan tietokoneen aamukahveille mukaan ja ilmoitathan itsesi klinikkaan tästä linkistä.

 

Ohjelma:

klo 9-10 Yrityskummit

klo 10-12 DataHub klinikka. Klinikan aikana perustetaan matkailutoimijan itsensä valitsema tuote DataHubiin ja kuullaan uusista Visitlakelandfinland.fi-sivustoista.

 

Tule rohkeasti mukaan kuulolle, kyselemään sekä verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa!

Paikalla meiltä LADECista ovat Pasi Kangas, yrityskummit ja Lahti Region Oy:ltä Lari Rusila sekä Marja Karimo. 

Ilmoittaudu 29.5. klo 12.00 mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta. Tilaisuus on maksuton.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

30.5.2023 09:00

Päättyy:  

30.5.2023 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Iitin kunnantalo

Rautatienkatu 20-22
47401 Kausala

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

LADEC huolehtii asiakas- ja markkinointirekisteriinsä tallennettujen henkilötietojen turvallisuudesta tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tutustu LADECin tietosuojakäytäntöihin ja rekisteriselosteisiin: www.ladec.fi/tietosuoja

Ymmärrän, että ilmoittautumalla LADECin tilaisuuteen minusta tulee LADECin palveluita hyödyntävä asiakas, ja että LADEC tallentaa tässä antamani henkilö- ja yhteystiedot asiakas- ja markkinointirekisteriinsä.

Hyväksyn, että LADEC mahdollisesti luovuttaa ilmoittautuessani antamani tiedot, siinä laajuudessa kuin on tarpeen, tämän tilaisuuden muille järjestäjille tai julkisrahoitteisten hankkeiden rahoittajille. 

Lisätietoa - ota yhteyttä!

ladec_kangas-pasi_150x225px.jpg (10 KB)

Pasi Kangas
Liiketoimintakehittäjä
+358 40 727 2702
pasi.kangas@ladec.fi