Tule mukaan kehittämään kasvipohjaisia innovaatioita ke 26.11.2025 Malskille!
Tule mukaan kehittämään kasvipohjaisia ruokaluomuksia Food Service -sektorille - rohkeasti, yhdessä ja uudella otteella.
Työpajassa:
- Innovoidaan yhdessä uusia ratkaisuja alan haasteisiin
- Verkostoidutaan muiden edelläkävijöiden ja asiakkaiden kanssa
- Kuullaan asiakkaiden tarpeista ja etsitään niihin luovia vastauksia
Ohjelma:
8.30 Kahvia ja kahvileipää
8.50 Alkusanat
Henrik Yli-Seppälä, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
9.00 Työpajan alustus: kasvipohjaisten innovaatioiden kehittäminen
Kolme inspiroivaa tausta-alustusta:
- Minna Pettinen, Asikkalan kunta - julkisen ruokapalvelun näkökulma
- Susanna Björklund, LAB-ammattikorkeakoulu, Muotoiluinstituutti - signaaleita kohti tulevaisuuksia
- Tero Hänninen, Osuuskauppa Hämeenmaa
10.10 Tauko
10.20-12.20 Työpaja
Jani Kalasniemi, LAB-ammattikorkeakoulu
Marjo Luhtanen, LAB-ammattikorkeakoulu
Niki Jonaeson, LAB-ammattikorkeakoulu
Lauri Repokari, LAB-ammattikorkeakoulu
12.30 Tilaisuus päättyy
Työpaja keskittyy vastuullisen kasvipohjaisen ruoan tarjonnan lisäämiseen Food Service -kentässä. Toteutus poikkeaa totutusta: fasilitoinnista vastaa Laboratory for Radical Innovation ryhmä (LAB-ammattikorkeakoulu).
Tule mukaan konseptoimaan uusia tuotteita, kohtaamaan hyödyllisiä kontakteja sekä kuulemaan mahdollisuuksista hyödyntää Food Pilot Plant ja Valto+ hanketta tuotekehitystyön jatkossa.
Ilmoittaudu mukaan työpajaan alla olevan ilmoittaudu -painikkeen kautta.
Lisätietoja:
Henrik Yli-Seppälä
Liiketoimintakehittäjä
+358 440 263 584
henrik.yli-seppala@ladec.fi

Hankkeen (FCF-verkosto) tavoitteena on mahdollistaa valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimivan yhteistyöalustan Food Campus Finland toimintapohja. Hanke luo kansallista ja alueellista osaamis- ja infrastruktuuripohjaa sekä tukee mahdollisuuksia kasviperäisten ruokaratkaisujen kehittämiseen samalla, kun se vahvistaa Päijät-Hämeen askeleita kansanvälisesti kilpailukykyiseksi elintarvikealan kyvykkyyskeskittymäksi.
