Innovation Bootcamp – Kasvipohjaiset ruokaluomukset - Työpaja

26.11.2025 08:50

Malski, Kokoustila Sininen

Tule mukaan kehittämään kasvipohjaisia innovaatioita ke 26.11.2025 Malskille!

Tule mukaan kehittämään kasvipohjaisia ruokaluomuksia Food Service -sektorille - rohkeasti, yhdessä ja uudella otteella. 

Työpajassa:

  • Innovoidaan yhdessä uusia ratkaisuja alan haasteisiin
  • Verkostoidutaan muiden edelläkävijöiden ja asiakkaiden kanssa
  • Kuullaan asiakkaiden tarpeista ja etsitään niihin luovia vastauksia

Ohjelma:

8.30 Kahvia ja kahvileipää

8.50 Alkusanat
Henrik Yli-Seppälä, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

9.00 Työpajan alustus: kasvipohjaisten innovaatioiden kehittäminen
Kolme inspiroivaa tausta-alustusta: 

  • Minna Pettinen, Asikkalan kunta - julkisen ruokapalvelun näkökulma
  • Susanna Björklund, LAB-ammattikorkeakoulu, Muotoiluinstituutti - signaaleita kohti tulevaisuuksia 
  • Tero Hänninen, Osuuskauppa Hämeenmaa

10.10 Tauko

10.20-12.20 Työpaja
Jani Kalasniemi
, LAB-ammattikorkeakoulu 
Marjo Luhtanen, LAB-ammattikorkeakoulu
Niki Jonaeson, LAB-ammattikorkeakoulu
Lauri Repokari, LAB-ammattikorkeakoulu

12.30 Tilaisuus päättyy

Työpaja keskittyy vastuullisen kasvipohjaisen ruoan tarjonnan lisäämiseen Food Service -kentässä. Toteutus poikkeaa totutusta: fasilitoinnista vastaa Laboratory for Radical Innovation ryhmä (LAB-ammattikorkeakoulu). 

Tule mukaan konseptoimaan uusia tuotteita, kohtaamaan hyödyllisiä kontakteja sekä kuulemaan mahdollisuuksista hyödyntää Food Pilot Plant ja Valto+ hanketta tuotekehitystyön jatkossa.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan alla olevan ilmoittaudu -painikkeen kautta.

Lisätietoja:
Henrik Yli-Seppälä
Liiketoimintakehittäjä
+358 440 263 584
henrik.yli-seppala@ladec.fi

 

logo-banneri.png

Hankkeen (FCF-verkosto) tavoitteena on mahdollistaa valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimivan yhteistyöalustan Food Campus Finland toimintapohja. Hanke luo kansallista ja alueellista osaamis- ja infrastruktuuripohjaa sekä tukee mahdollisuuksia kasviperäisten ruokaratkaisujen kehittämiseen samalla, kun se vahvistaa Päijät-Hämeen askeleita kansanvälisesti kilpailukykyiseksi elintarvikealan kyvykkyyskeskittymäksi.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   26.11.2025 08:50
Päättyy:   26.11.2025 13:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Malski, Kokoustila Sininen

Päijänteenkatu 9
15140 Lahti

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

LADEC huolehtii asiakas- ja markkinointirekisteriinsä tallennettujen henkilötietojen turvallisuudesta tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tutustu LADECin tietosuojakäytäntöihin ja rekisteriselosteisiin: www.ladec.fi/tietosuoja

Ymmärrän, että ilmoittautumalla LADECin tilaisuuteen minusta tulee LADECin palveluita hyödyntävä asiakas, ja että LADEC tallentaa tässä antamani henkilö- ja yhteystiedot asiakas- ja markkinointirekisteriinsä.

Hyväksyn, että LADEC mahdollisesti luovuttaa ilmoittautuessani antamani tiedot, siinä laajuudessa kuin on tarpeen, tämän tilaisuuden muille järjestäjille tai julkisrahoitteisten hankkeiden rahoittajille. 

Lisätietoa - ota yhteyttä!

ladec_yli-seppala-henrik-3-2024_100x150px_kuva_jesse-reponen.jpg

Henrik Yli-Seppälä
Liiketoimintakehittäjä
+358 440 263 584
henrik.yli-seppala@ladec.fi