Lähde mukaan Sea Trade Cruise Global 2024 -tapahtumaan Miami Beachille tutustumaan maailman luokan risteilyteollisuuden ja -elintarvikeinnovaatioiden markkinoihin huhtikuussa!

7.4.2024 12:25

Miami Beach Convention Center

Lähde mukaan yritysryhmämatkalle Miamiin, Sea Trade Cruise Global 2024 -tapahtumaan!

Sea Trade Cruise Global 2024 -tapahtumassa pääset sukeltamaan risteilyalan kansainväliseen toimintakenttään ja tutustumaan hankintaketjuihin, ulottuen myös elintarvikealan mahdollisuuksiin. Tämä on mainio paikka verkostoitua risteilyteollisuuden keskeisten toimijoiden kanssa, saada kokonaisvaltainen kuva alan viimeisimmistä suuntauksista ja innovaatioista. F&B@Sea -tapahtuman kautta avautuvat uudet mahdollisuudet risteilyelintarvikealan ammattilaisille löytää uusia kontakteja sekä kohdata elitarvikealan vaikuttajia ja päättäjiä.

 

Sea Trade Cruise Global 2024


Sea Trade Cruise Global on merkittävä kohtaamispaikka ja messutapahtuma risteilyteollisuuden ammattilaisille Miamissa, joka järjestetään 8.-11.4.2024. Tapahtumassa on mukana yli 600 näytteilleasettajaa, yli 10 000 osallistujaa yli 120 maasta. Tapahtumaan osallistuu risteilyvarustamoista mm.
Carnival, Royal Caribbean, MSC, Norwegian, Viking, Disney, Ponant, Silversea ja Virgin Voyages.

Tapahtuman keskiössä ovat risteilyteollisuuden teknologiset edistysaskeleet, kestävyys ja ympäristöystävälliset käytännöt, risteilymatkustaminen, terveys ja hyvinvointi sekä kohdekokemukset.

Tutustu tarkemmin Sea Trade Cruise Global tapahtumaan TÄSTÄ.

 

Sea Trade Cruise Global elintarvikealan osaajille


Elintarvikealan toimijoille on tarjolla 10.-11.4. F&B@Sea -tapahtuma, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää meriteollisuuden ja risteilyalan elintarvikesektorilta uusia kontakteja. Noin 10 km päässä Seat Tradesta, Mana Wynwood Convention Centerissä järjestettävässä F&B@Sea -tapahtumassa saat mahdollisuuden tutustua risteilyalan ruoka- ja juomakokemuksiin, verkostoitua alan toimijoiden ja alalla toimivien päättäjien kanssa, sekä luoda yhteyksiä ennakkoon sovittujen tapaamisten ja network-tapahtumien kautta.

Tutustu tarkemmin F&B@Sea -tapahtumaan TÄSTÄ.

Miamiin ryhmämatkahintaan!

Ryhmämatka mahdollistaa osallistumisen tapahtumaan kustannustehokkaasti. Mikäli matkalle osallistuu vähintään 10 henkilöä, matkakulut ovat noin 3412 euroa (alv 0). Hintaan sisältyy lennot varausmaksuineen ja hotelli aamiaisineen ja huonevarausmaksu sekä kuljetus lentokentältä hotelliin. 

Messulippu, ESTA-rekisteröintimaksu (kts. ”Hyvä tietää” -kohta), ruokailut ja muut siirtymiset kohteessa ovat omakustanteisia. Hinnat vahvistuvat lopullisen matkaseurueen koon varmistuttua.

Lennot: Finnair/ American Airlines
AY 019   07APR  HELSINKI-DALLAS     1225-1505
AA1287  07APR  DALLAS-MIAMI          1735-2120
AA1701  12APR  MIAMI-CHICAGO       1647-1922
AY 010   12APR  CHICAGO-HELSINKI   2130-1415

Hotelli: Gabriel Hotel South Beach, Curio Collection by Hilton
Hotelli on erinomaisella sijainnilla ja hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Tutustu tarkemmin hotelliin TÄSTÄ.


Oheisohjelmaa ja nähtävää Miamissa

Oheisohjelmaan suunniteltu tässä vaiheessa vierailukäynti PortMiamiin (Dodge Islandille), joka toimii useimpien Miamista lähtevien ja suurikokoisten risteilyalusten kotisatamana. Oheisohjelmaan suunnitellaan myös muita mielenkiintoisia vierailuja kulttuurin pariin. Matkan oheisohjelmaan on mahdollista esittää myös omia toiveita.

Miami Beach Convention Centerin läheisyydessä on myös eri useita satama-alueita ja paljon nähtävää ja koettavaa.


Hyvä tietää!

Kaikilla matkaan osallistuvilla tulee olla ESTA (Elektroninen Matkustuslupa Yhdysvaltoihin) sekä voimassa oleva passi. Matkustajan tulee itse täyttää ESTA hakemus TÄSTÄ. viimeistään 3 vrk ennen tätä aiottua matkaa. ESTA on voimassa maksimissaan 2 vuotta, tai jos matkustajan passi on voimassa tätä lyhyemmän aikaa, niin ESTA on voimassa yhtä pitkään kuin passi. Esta on maksullinen (hinta 21 USD) ja se maksetaan luottokortilla ESTAn täyttämisen yhteydessä. 

Matkalla on mukana LADECista Ville Uimonen.

Ilmoittautuminen on päättynyt 31.1.2024. 

Päivitys 21.2.2024: Mikäli tämä ryhmämatka vielä kiinnostaa jotain Lahden seudun yritystä, kannattaa ottaa yhteyttä Ville UImoseen. Uskomme, että nopeallakin aikataululla uusillekin matkalle lähtijöille saadaan järjestymään hyvät matkustuspaketit! 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen / Lahden seudun yritykset:
Ville Uimonen | 050 574 3222 | ville.uimonen@ladec.fi

Satakunnan ja Varsinais-Suomen yritykset: Anne E. Suominen | 040 779 9494 | anne.e.suominen@utu.fi

Lisätietoa hankkeesta ja toiminnasta: Merimerkit.fi-sivulta. Tilaa myös Merimerkit-uutiskirje TÄSTÄ.

 

merimerkit-hankelogot-uusi-1300-x-300-px.png

Sea Trade Cruise Global 2024 -matkan mahdollistaa Euroopan unionin osarahoittama Merimerkit-hanke, jonka hanketoteuttajina ovat Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Turun yliopisto. Hankkeen rahoitusviranomainen on Päijät-Hämeen liitto ja sitä rahoitetaan Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 – EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelma (EAKR) -ohjelmasta. Lue lisää TÄSTÄ.

Matkan mahdollistaa myös Päijät-Hämeen FoodHub-hanke, jonka rahoitusviranomainen on Päijät-Hämeen liitto ja sitä rahoitetaan Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 – EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelma (EAKR) -ohjelmasta. Lue lisää TÄSTÄ.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

7.4.2024 12:25

Päättyy:  

13.4.2024 14:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Miami Beach Convention Center

1901 Convention Ctr Dr, Miami Beach
FL 33139 Florida

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet