Hollola verkostoituu 29.8.

29.8.2024 08:15

Salpakankaan teollisuusalue (Heatmasters Oy ja Kunnaksen Metalli Oy)

Tervetuloa Hollola verkostoituu -tapahtumaan!


Torstaina 29.8. tutustutaan vierailun merkeissä kahteen Salpakankaan teollisuusalueen eri yritykseen, kun ovensa vierailuun avaavat Heatmasters Oy ja Kunnaksen Metalli Oy.

Yritysvierailujen yhteydessä osallistujat pääsevät verkostoitumaan, näkemään ja tutustumaan näiden vierailtavien eri yritysten liiketoimintoihin, tuotteisiin, palveluihin ja tuotevalmistukseen. Hollola verkostoituu -yritysvierailujen tavoitteena on kehittää alueellista yhteistyötä, niin yritysten kuin eri sidosryhmien välillä.

Hollola verkostoituu -tapahtuma käynnistyy Heatmasters Oy:n pysäköintialueelta (osoite: Televisiotie 2, Hollola). Vierailtavien yritysten väliset lyhyet siirtymiset tehdään osallistujien kanssa yhdessä pienryhmissä kävellen.


OHJELMA

8.15 alkaen kahvia & kahvileipää tarjolla (Heatmasters Oy:n pysäköintialueella)

8.40 Lyhyt osallistujien esittäytymiskierros

8.50 Tervetulosanat | Päivi Rahkonen, Hollolan kunnanjohtaja
vierailijaryhmiin jakautuminen (ryhmä 1, ryhmä 2)

(8.55) --- ryhmä 2 lähtee siirtymään Kunnaksen Metallille ---

9.00–9.40  Heatmasters Oy | Ilkka Mujunen, toimitusjohtaja (ryhmä 1)

Heatmasters on kansainvälinen teollisten palveluiden ja laitteiden toimittaja, joka on erikoistunut lämpökäsittelyyn, NDT-tarkastuksiin, pintakäsittelyyn sekä muihin prosessilaitosten ja valmistavan teollisuuden palveluihin. Laajaan laitevalikoimaamme kuuluvat modernit lämpökäsittelyuunit, lämpökäsittelylaitteet, lämpötilansäätöjärjestelmät sekä lämpökäsittelyyn liittyvät tarvikkeet ja työkalut. Tarjoamme laitteillemme alan kattavimmat elinkaaripalvelut, jotka takaavat sujuvan ja tehokkaan lämpökäsittelytoiminnan nyt ja tulevina vuosina.

9.00–9.40  Kunnaksen Metalli Oy | Harri Lokkila, toimitusjohtaja (ryhmä 2)

Kunnaksen Metalli tarjoaa teräksenlujat ratkaisut valmistavan teollisuuden tuotanto- ja laitetarpeisiin. Yli 50 vuoden kokemus asiakaslähtöisestä konepajatuotannosta tuo varmuutta kaikkeen tekemiseen aina koneiden suunnittelusta valmistukseen, kokoonpanoon ja asennukseen. Pääpainomme on koneenrakennuksessa ja alihankintakoneistuksessa. Palveluvalikoimamme kattaa koneiden ja tuotantolinjojen valmistuksen ja alihankintakoneistukset tarvittavine hitsaustöineen. Palveluumme kuuluvat myös asennukset ja kokoonpanot.

(9.40–9.45)   --- ryhmä 1 Kunnaksen Metallille ja ryhmä 2 Heatmastersille ---

9.45–10.25  Heatmasters Oy | Ilkka Mujunen, toimitusjohtaja (ryhmä 2)

9.45–10.25  Kunnaksen Metalli Oy | Harri Lokkila, toimitusjohtaja (ryhmä 1)

--- ryhmä 1 tulee takaisin Heatmastersin pysäköintialueelle ---

10.45 Tilaisuus päättyy

10.45–11.30  Omakustanteinen verkostoitumislounas
Vierailuun osallistuvilla on mahdollisuus jatkaa verkostoitumista omakustanteisen lounaan merkeissä Heatmastersin läheisyydessä sijaitsevassa aasialaisessa ravintolassa nimeltä Takami Sushi.


Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 23.8. mennessä alla olevan ilmoittaudu-painikkeen kautta. Tilaisuuteen on tarjolla vain 20 osallistujapaikkaa. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Hollolan kunnan kanssa.

 

logonauha-hollola.jpg

 

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:   29.8.2024 08:15
Päättyy:   29.8.2024 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Salpakankaan teollisuusalue (Heatmasters Oy ja Kunnaksen Metalli Oy)

Televisiotie 2
15860 Hollola

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

LADEC huolehtii asiakas- ja markkinointirekisteriinsä tallennettujen henkilötietojen turvallisuudesta tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tutustu LADECin tietosuojakäytäntöihin ja rekisteriselosteisiin: www.ladec.fi/tietosuoja

Ymmärrän, että ilmoittautumalla LADECin tilaisuuteen minusta tulee LADECin palveluita hyödyntävä asiakas, ja että LADEC tallentaa tässä antamani henkilö- ja yhteystiedot asiakas- ja markkinointirekisteriinsä.

Hyväksyn, että LADEC mahdollisesti luovuttaa ilmoittautuessani antamani tiedot, siinä laajuudessa kuin on tarpeen, tämän tilaisuuden muille järjestäjille tai julkisrahoitteisten hankkeiden rahoittajille. 

Lisätietoa - ota yhteyttä!

 

ladec_uimonen-ville_150px.png

Ville Uimonen
Kehityspäällikkö
+358 50 574 3222
ville.uimonen@ladec.fi