Hollola verkostoituu

10.10.2023 08:40

Salpakankaan teollisuusalue (Oy Novo Wood Ltd, Ekomuovi Oy, Kailin Oy)

Hollola verkostoituu -tapahtumassa tiistaina 10.10. tutustutaan vierailun merkeissä kolmeen Salpakankaan teollisuusalueen eri yritykseen, jotka toimivat puun-, muovin- ja metalliteollisuuden toimialalla.

Yritysvierailujen yhteydessä osallistujat pääsevät verkostoitumaan, näkemään ja tutustumaan kolmen (3) eri isäntäyrityksen ja kolmen (3) toimialan yrityksen toimintoihin, tuotteisiin ja palveluihin sekä näkemään heidän tuotannollisen valmistuksensa. Hollola verkostoituu -yritysvierailujen tavoitteena on kehittää alueellista yhteistyötä niin yritysten kuin eri sidosryhmien välillä.

Hollola verkostoituu -tapahtuma käynnistyy Oy Novo Wood Ltd:stä (osoite: Tiiriskankaantie 3, Hollola). Vierailtavien yritysten väliset siirtymät tehdään yhteisesti kävellen.

Ohjelma

8.40–9.00 kahvia & kahvileipää tarjolla (Oy Novo Wood Ltd showroom-tilassa)

9.00–9.30 Oy Novo Wood Ltd yritysesittely ja tehdaskierros

Novo Wood on keskittynyt jalopuiden, puupohjaisten tuotteiden ja sisustuslevyjen maahantuontiin. Tuotevalikoimaan kuuluu MDF- ja HDF-levytuotteet, jalopuut, puulevyt, kaluste- ja ulkolaminaatit, sekä viilulevyt,  laminaattilevyt ja sisustuslevyt. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia kaluste- ja puusepänteollisuuden yrityksiä. Tarjoamme erikoistuotteita myös laivanrakennusteollisuudelle.

---kävellen Ekomuoville n. 7–10 min---

9.45–10.15 Ekomuovi Oy yritysesittely ja tehdaskierros

Ekomuovi on erikoistunut erilaisten muovituotteiden ja muoviratkaisujen suunnitteluun, valmistukseen sekä huoltokorjauksiin. Valmistamme asiakkaan toiveiden mukaisesti erilaisia altaita, säiliöitä, annostuskoneikkoja, putkistoja sekä pinnoituksia erilaisiin altaisiin. Valmistamme tuotteita niin kestomuovista kuin tarvitsemastanne erikoismuovista.

---kävellen Kailinille n. 5 min---

10.25–10.55 Kailin Oy yritysesittely ja tehdaskierros

Kailin on metallialan moniosaaja. Valmistamme ruostumattomat ja haponkestävät kokonaisuudet asiakkaidemme kuvien mukaan tai suunnittelemme itse asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmistamme alihankintana erilaisia hitsattuja levy- ja putkirakenteita. Päätuotteitamme ovat vaativat RST ja HST altaat, säiliöt, runkorakenteet sekä kappaleet.

---kävellen takaisin Novo Woodille n. 5 min, jossa autot tilaisuuteen osallistuvilta parkissa---

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Hollolan kunnan kanssa.

Ilmoittautumiset tapahtumaan 4.10. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta. Tilaisuuteen on tarjolla paikkoja rajoitetusti. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 

 

                           

 

 

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:   10.10.2023 08:40
Päättyy:   10.10.2023 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Salpakankaan teollisuusalue (Oy Novo Wood Ltd, Ekomuovi Oy, Kailin Oy)

Tiiriskankaantie 3
15860 Hollola

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

LADEC huolehtii asiakas- ja markkinointirekisteriinsä tallennettujen henkilötietojen turvallisuudesta tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tutustu LADECin tietosuojakäytäntöihin ja rekisteriselosteisiin: www.ladec.fi/tietosuoja

Ymmärrän, että ilmoittautumalla LADECin tilaisuuteen minusta tulee LADECin palveluita hyödyntävä asiakas, ja että LADEC tallentaa tässä antamani henkilö- ja yhteystiedot asiakas- ja markkinointirekisteriinsä.

Hyväksyn, että LADEC mahdollisesti luovuttaa ilmoittautuessani antamani tiedot, siinä laajuudessa kuin on tarpeen, tämän tilaisuuden muille järjestäjille tai julkisrahoitteisten hankkeiden rahoittajille. 

Lisätietoa - ota yhteyttä!

 

ladec_uimonen-ville_150px.png

Ville Uimonen
Kehityspäällikkö
+358 50 574 3222
ville.uimonen@ladec.fi